Rabu, 29 Desember 2010

papaya

Voordelen van groenten en Papaya blad voor Natuurlijke Geneeskunde

Banner
Papaya vrucht die Papaya heeft een Latijnse naam Carica, bekend als medicinale plant in verschillende delen van de wereld. Bruikbaarheid als een natuurlijke remedie kan worden verkregen uit bijna alle delen van de plant, maar de vruchten worden het meest gebruikt omdat het makkelijk verkrijgbaar en smakelijk
Papaya vrucht is een belangrijke vruchten in ontwikkelingslanden, omdat het goedkoop is en vol van voeding. Papaya is ook niet een seizoensgebonden fruit dat kan worden in de kan het hele jaar door. In Jakarta veel verkopers die verkopen, papaya vrucht heeft zijn geschild en kopers onmiddellijk kan eten.
Buah dan Daun Pepaya
Groenten en Papaya Leaf
Eiwitgehalte in papaja's zijn niet te hoog, slechts 4-6 gram per kilogram gewicht van fruit. Maar bijna volledig verteerd en geabsorbeerd door het lichaam. Eiwit verteerbaarheid van deze herinnert ons eraan om meer zorgvuldig te selecteren het voedsel, dat voedsel dat hoge eiwit kan niet noodzakelijkerwijs het lichaam bevat. Waar het om gaat is of het eiwit wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam
Hoge bloeddruk, constipatie, artritis, epilepsie en diabetes zijn ziekten die ontstaan doordat het proces van de spijsvertering is niet perfect.
Papaya vrucht bevat het enzym papaïne. Dit enzym is zeer actief en heeft de mogelijkheid om het proces van de eiwitvertering te versnellen. Verteren eiwit is het belangrijkste probleem waarmee veel mensen die over het algemeen zijn in de dagelijkse voeding. Het lichaam heeft beperkingen in mencerba eiwitten veroorzaakt door een gebrek van de uitgaven zoutzuur in de maag.
De vezels in fruit papaya blaas geschikt voor het uitbalanceren cholesterolgehalte in het bloed, lanceerde ook een stoelgang
Papaïne kan breken eiwitten in arginine. Arginine verbinding is een van de essentiële aminozuren in normale omstandigheden niet kan worden gebruikt om het lichaam te produceren, verkregen door voedingsmiddelen zoals eieren en gist.Echter, als het enzym papaïne pencerbaan eiwitten die betrokken zijn bij het proces, zijn een natuurlijk onderdeel van eiwit kan worden omgezet in arginine.
Het proces van de vorming van arginine met papaïne was ook van invloed op de productie van menselijk groeihormoon is in de volksmond bekend als menselijk groeihormoon (HSG), omdat arginine is een vol verplicht in de vorming van HGH. Nu, HGH is wat helpt het verbeteren van de gezondheid van de spieren en vermindering van vetophoping in het lichaam. Andere belangrijke informatie, laboratorium test bleek arginine dient om te remmen de groei van kankercellen in de borst.
Papaïne kan ook breken voedsel dat eiwitten bevat en aan verschillende aminozuren verbindingen die autointoxicating vorm of verwijdert automatisch ongewenste stoffen ontstaan als gevolg van onvolledige vertering.
Papaïne werken om te helpen de rangschikking van aminozuren en helpt bij het verwijderen lichaam gifstoffen. Op deze manier het immuunsysteem kan worden verbeterd.
Papaya kan ook versnellen de vertering van koolhydraten en vetten.Het enzym papaïne is in staat af te breken de vezels van het vlees, waardoor het vlees gemakkelijker te verteren.
Papaya heeft antiseptische eigenschappen en helpt bij het voorkomen van de verspreiding van schadelijke bacteriën in de darm. Papaya helpt normaliseren de pH van de darm, zodat de situatie normale darmflora wordt.
Papaïne wordt gevormd in alle delen van de vruchten, goede huid, pulp en zaden. Dus moet papaya volledig benut. In feite, voor degenen die ervaring problemen met de spijsvertering, wordt aangeraden om groenten en papaya zaden eten.
Fruit nog mengkal of half gekookt hebben een hoger gehalte aan nutriënten is dan rijp fruit. Maar vrouwen die graag kinderen willen hebben of zwanger bent is verboden ze op te eten, omdat de rauwe groenten en mengkal hebben het effect van de baarmoeder af te breken. Omdat de effecten van deze, in vele landen zoals Papoea-Nieuw-Guinea en Peru, wordt papaya gebruikt als anticonceptivum. Advies voor zwangere vrouwen, als u wilt dat de voordelen van papaya krijgen, eten alleen de rijpe vruchten.
Papaya zaden indien toegevoegd aan de augurken, azijn, of bakolie zal de smaak te verbeteren. Papaya zaden zijn ook voedzaam doden wormen.
Papaya bladeren kunnen worden gebruikt om vlees te verpakken voor het koken, omdat het enzym papaïne in staat is mengempukkan vlees.Papaya bladeren ook versnellen wondgenezing en zweren bakker.
Kan de fruittelers blijven ijverig in de aanplant van bomen en het onderhoud van de duurzaamheid voor papaya papaya planten zijn vele voordelen van deze. Dus de papaja vrucht is makkelijk te krijgen voor het grote publiek en de prijs is nog steeds goedkoop.
(Uit diverse bronnen)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar